Ontdek de genomineerden van de Duurzaam Bouwen Awards 

Uit meer dan veertig inzendingen selecteerde de vakkundige jury de genomineerden voor de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2021, in de categorieën meest duurzame project en meest duurzame organisatie. Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres 2021 op 1 juli worden de winnaars gepresenteerd én de publieksprijs gekozen. 

Foto: Winnaars Duurzaam Bouwen Awards tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 (Missie Duurzaam Drenthe) 

Genomineerden

De drie overgebleven kandidaten voor de Circulaire Ring, de meest duurzame organisatie, zijn woningcorporatie Fien Wonen, initiatief De Groene Grachten en Ecodorp Boekel. Binnen de categorie meest duurzame project zijn de Bouw Novum 5.4 woning, de M’DAM in Monnickendam en De Verwondering in Almere door de jury aangewezen als kanshebbers voor de Gouden Kikker.

Juryleden

De jury van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards bestaat uit juryvoorzitter Ellen van Bueren (TU Delft), Esther ’t Hoen (ministerie van BZK), Robert Koolen (namens Bouwend Nederland), Karo van Dongen (Groene Huisvesters) en Fred Jonker (VNG).

Duurzaam Bouwen Awards

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards zijn een initiatief van abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd. De Awards zijn mogelijk dankzij ondersteuning van Bouwend Nederland en het ministerie van BZK.

Blik met ons terug naar de uitreiking van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2020 

Deel dit artikel

permalink