De bouw veranderen met eigenaarschap

“We zijn een hele rijke samenleving, dus we moeten de opvang van mensen die ontheemd raken altijd accommoderen naar wat past en kan,” dat zegt Emmylou Aben, conceptmaker bij PitZtop, in de nieuwste podcast van Gideon. Je luistert hem hier.

Gideon, een beweging die positieve verandering in de bouwsector nastreeft door ideeën te delen en lef te tonen, publiceerde in de afgelopen maanden meerdere afleveringen van een podcast over hoe we de bouwsector wél kunnen veranderen. De eerste zes van die podcasts zijn live opgenomen op de Studio Circulair stand tijdens PROVADA.

In de vijfde aflevering komen Leonie van der Steen (Squarewise) en Emmylou Aben (PitZtop) aan het woord over sociale innovatie en cultuurverandering. Diversiteit waarderen, eigenaarschap nemen, maar niet meer alles bezitten zijn thema’s die de revue passeren.

Luister alle Gideon-podcasts

Op de website van Gideon kun je alle tot nu toe gepubliceerde podcasts beluisteren. In deze podcasts worden ideeën en projecten gedeeld, telkens met andere gasten om verschillende perspectieven te belichten. Je vindt hier alle podcasts. Of abonneer op het Spotify-kanaal van de podcast om geen aflevering te missen.

Deel dit artikel

permalink