Meld je aan voor ontwerp en realisatie Het Groene Verpleeghuis

Op Texel wordt het eerste ‘groene verpleeghuis’ gebouwd. Hierin moeten alle ambities op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en ouderenzorg samenkomen. Bouw- en adviespartijen worden door zorgorganisatie Omring uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor 11 april.

Het Groene Verpleeghuis moet gaan dienen als showcase op gebied van duurzaam bouwen in de ouderenzorg. Omring legt daarom de lat hoog voor deze nieuwbouwontwikkeling op Texel. Niet alleen op het gebied van vastgoed en energieverbruik, maar ook in de bijdrage aan het welbevinden van bewoners, medewerkers en bezoekers.

Omring zoekt voor dit project naar een geschikte samenwerkingspartner die een groot aantal disciplines (onder andere bouw en installatie) kan bijdragen aan de ambities. Bouw- en adviespartijen die ervaringen hebben met groene en duurzame nieuwbouwprojecten en aantoonbare affiniteit met de ontwikkelingen in de zorg hebben, worden uitgenodigd zich in te schrijven vóór maandag 11 april 12:00 uur. Dat kan door een e-mail te sturen naar mhosmar@famegroep.nl, o.v.v. de naam van de organisatie, type organisatie, reden van inschrijven en contactgegevens.

Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit artikel

permalink