Kansen voor duurzaam en digitaal bouwen in België

De komst van een Belgische handelsmissie naar Eindhoven biedt Nederlandse ondernemers op het gebied van duurzame ontwikkelingen kansen voor uitbreiding van hun activiteiten. Doe je ook mee?

Van 3 tot 5 oktober 2022 organiseert het Wallonië Export-Investment Agency samen met Hub Brussel, GreenWin, Ecobuild en Europe Enterprise Network (EEN) een handels- en economische missie naar Eindhoven. Deze missie geeft Belgische bedrijven de kans om Nederlandse zakenpartners te ontmoeten, zoals distributeurs, importeurs, lokale vertegenwoordigers, architecten, ontwikkelaars en consultants.

Duurzaam en digitaal bouwen

De missie heeft als thema’s:

Beide thema's omvatten seminars en B2B-sessies tussen Belgische en Nederlandse bedrijven, netwerklunches en werkbezoeken voor de Belgische gasten (o.a. CyBe in Oss, 3D-printing). Het gedetailleerde programma met veel netwerkmogelijkheden vind je hier.

Wie ook zin heeft om deel te nemen aan het programma kan zich hier registreren. Houd er rekening mee dat je je voor meerdere B2B-meetings tegelijk kunt inschrijven. Klik hier om te ontdekken hoe de B2B-meetings eruitzien.

Bron: EEN/RVO
Beeld: Shutterstock

Deel dit artikel

permalink