Advertorial: Resultaten Marktscan Industriële Woningbouw

Bij Ventilair staan we als ventilatiespecialist naast onze klanten, ook als het gaat om industriële woningbouw. Bij ons staat de oplossing en niet het product centraal. We proberen te ondersteunen waar mogelijk. Want ook in een prefab woning mag goede ventilatie niet ontbreken. Om meer inzicht te krijgen in deze dynamische prefab markt hebben we deze zomer een onderzoek laten uitvoeren. De resultaten zijn nu binnen en deze delen we graag.

Het onderzoek

De onderzoeksdoelgroep bestond uit 112 bedrijven die actief zijn binnen de industriële woningbouw. Ruim de helft van de bereikte bedrijven was bereid om deel te nemen aan het onderzoek. De vragen in dit onderzoek waren gericht op typering van de prefab activiteiten en materialen en de mate van betrokkenheid bij installaties, ventilatie in het bijzonder. De uitkomsten van het onderzoek zijn interessant voor iedereen die actief is met industriële woningbouw, dat wil zeggen de prefab bouwers zelf, maar ook adviseurs, installateurs en fabrikanten.

De resultaten

Om de resultaten van dit onderzoek te delen, hebben we ze in een interactieve PDF geplaatst. Wie actief is met de prefab woningbouw, doet ongetwijfeld waardevolle kennis op uit de resultaten. Download nu het rapport Marktscan Industriële Woningbouw.

Deel dit artikel

permalink