Lunchlezing: Europa eist duurzaamheidsrapportage

Er was een tijd dat duurzaamheid niet meer was dan een aardig containerwoord in een gelikte brochure. Daarin werd in grove schetsen een betere wereld beschreven. Een wereld die er ooit was, dan wel ooit weer zou moeten komen. Die tijd is voorbij, vertelt Marcel van der Kuil je vandaag om 12.00 uur in zijn gratis lunchlezing op Duurzaam Gebouwd. 

In het kader van 'aardetijd' moeten we meer en meer gaan werken aan adaptatie (life beyond 1.5), dan aan mitigatie (keep 1.5 alive). Dit zal snel tot structurele veranderingen leiden, met onvermijdelijk meer verplichte rapportages, risico's, bewijslast en handhaving. Klinkt dat alles bij elkaar wat dramatisch?
Dat kan het gaan betekenen voor grote bedrijven die vanaf volgend jaar uitgebreid moeten rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Maar hoe zit dat precies en wat kun je doen om jouw organisatie voor te bereiden op de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive?

Dataondernemer Marcel van der Kuil zal vanaf 12.00 uur in een gratis online lunchlezing schetsen welke kansen en mogelijkheden deze gamechanger met zich meebrengt.

Meld je nu meteen aan via deze link.

Deel dit artikel

permalink