Kracht van parametrisch ontwerpen uitgelicht

De mogelijkheden en de kracht van parametrisch ontwerpen worden duidelijk op de nieuwe site. Ontdek het meest duurzame gebouwontwerp voor benutting van daglicht, zonlicht, thermisch comfort, geluid en energie. En leer over de mogelijkheden om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Op de nieuwe website van DGMR.solutions ondervind je de impact van parametrisch ontwerp. Hiermee vinden architecten en vastgoedontwikkelaars samen het beste, meest integrale antwoord op duurzaamheidsvraagstukken. Al in een vroeg stadium van het ontwerp, zoals bij DGMR-projecten als IPS-scholen, ABN AMRO Foppingadreef en voor leverancier Somfy.

De nieuwe site laat in één oogopslag zien wat de parametrische software van DGMR praktisch kan betekenen. Daarbij kan het ingenieurs- en adviesbureau putten uit kennis en ervaring met bouwprojecten en beschikt het over data die adviezen op het gebied van bouwfysica en duurzaamheid onderbouwen. DGMR meldt daarnaast dat het de enige is die gevalideerde en door de markt geaccepteerde eigen rekensoftware combineert met parametrisch ontwerp. Steeds komen er nieuwe opties bij.

Op de hoogte blijven doe je via de website van DGMR.solutions. Hier vind je meer informatie.

Deel dit artikel

permalink