Meer aandacht voor Turkije

Istanbul is de locatie van het nieuwe kantoor van Deerns. Rabia Recla, voormalig directeur van het ingenieursbureau COWI Turkije, treedt in de functie van directeur van Deerns Turkije.

Met de komst van dit kantoor geeft Deerns aan zich meer te willen richten op deze regio. Zo heeft dit bedrijf de afgelopen jaren al verschillende projecten in dit Euraziatische land uitgevoerd, op het gebied van Clean Technology en Datacenters. Onlangs ontwierp Deerns het nieuwe datacenter voor de Istanbul Stock Exchange, dat in april van dit jaar werd geopend. Daarnaast ziet het Internationaal Monetair Fonds (IMF) de Turkse economie als een van de sterkst opkomende economieën ter wereld.

Recla heeft ruime ervaring op het gebied van business development en sales. Als COWI Turkije-directeur was ze verantwoordelijk voor de oprichting van de afdeling (wind)energie en leidde zij projecten op het gebied van hernieuwbare energie.

Met de komst van het kantoor in Turkije heeft Deerns een kantoor in 9 landen, namelijk ook in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Nederland, in het Zuid-Hollandse Rijswijk (zie foto).

Deel dit artikel

permalink