Regionale BIM-sessies met experts

19 september 2013 - 26 september 2013

In september worden drie regionale BIM-sessies georganiseerd voor aannemers en overige relaties. Tijdens de bijeenkomsten komen drie experts aan het woord, die hun ervaringen met het model delen. De BIM-sessies vinden plaats op 19, 24 en 26 september 2013.

De bijeenkomsten, georganiseerd door Xella, hebben als doel om partijen actief te betrekken bij het gebruik van BIM. Een van de sprekers, Arjan Walinga, vertelt namens Bouwend Nederland wat BIM de komende jaren kan betekenen voor de bouwsector.

Walinga vertelt over de werkmethodiek: “Sommigen zeggen dat een open cultuur nodig is voor een succesvolle doorvoering van BIM. Dat betekent echt niet dat je alles moet blootgeven. Ik wil bespreken waar bedrijven die grens kunnen trekken.”

BIM-Experts
Naast Walinga is Ardon van Holst, hoofd van de projectgroep BIM bij Xella spreker bij de bijeenkomst. De laatste spreker is een klant van Xella, die  al actief gebruikmaakt van BIM. De bijeenkomsten vinden plaats in Zwolle (19 september), Houten (24 september) en Eindhoven (26 september).

Aanmelden
Aanmelden voor een BIM-sessie is mogelijk via een website. Iedere sessie vindt ’s middags plaats, met een inloop vanaf 15.00 uur. Het programma start vervolgens van 15.30 uur tot 16.45 uur, met een borrel na afloop. Een BIM-sessie bijwonen is kosteloos.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Xella Nederland BV