Actieve klimaatbeheersing door dubbelkozijnsysteem

Een dubbelkozijnsysteem maakt actieve klimaatbeheersing mogelijk, met als resultaat lagere energiekosten en meer comfort in de woon- en werkomgeving.

VEKA komt met de Softline 70 MB, dat een binnen- en buitenraam heeft. Het buitenraam is leverbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld dubbel te vouwen en naar één zijde te schuiven, horizontaal of draaiend te openen of gecombineerd met louvre shutters.

Actieve klimaatbeheersing

“Afhankelijk van het seizoen kan men warmte buitensluiten of binnenlaten”, meldt Veka over de mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing. Het resultaat is lagere energiekosten en meer comfort in de woon- en werkomgeving. “Een optimale Uw-waarde van 0,521 W/m2k is haalbaar”, vertelt Veka over de Softline 70 MB.

Opties

Het dubbelkozijnsysteem biedt extra opties, zoals elektronische ventilatie en zonneweringssystemen die in de ruimte tussen binnen- en buitenraam ingebouwd kunnen worden. “Veka bespreekt graag met architecten, bouwers en installateurs hoe de opties optimaal kunnen worden benut.”

Building Holland 2015

Bezoek Veka op Building Holland 2015, standnummer 11.207. Bekijk Rebuildingthefuture.nl voor het volledige programma en bezoek Buildingholland.nl om uw bezoek te registreren. Tijdens Building Holland 2015 vinden er meer dan 125 kennissessies plaats over 3 dagen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door VEKA AG Nederland