De toekomst van integrale samenwerkingsverbanden

Ketensamenwerking leidt tot successen. Maar hoe pak je het aan en wat wordt de toekomst van deze integrale samenwerkingsopzet? “Nieuwsgierig geworden? Kom dan luisteren naar onze Best Practice-ervaringen”, nodigt Herbert van der Heijden, eigenaar van Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling uit.

Van der Heijden verzorgt een workshop en Market Vision tijdens Building Holland, met de respectievelijke titels ‘Ketensamenwerking in de bouw, bekijk het eens door een andere bril’ en ‘Becoming a winning team!’.

Maak het verschil

“Ketensamenwerking heeft bij ons geleid tot meerdere successen. Maar hoe pakken we dit aan en hoe maken we het verschil? Wat zijn de leermomenten en hoe zien we toekomst van deze vorm van samenwerken?”

Herbert van der Heijden, eigenaar Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling

Andere bril

Van der Heijden ontmoet op Building Holland graag partijen die geloven in dergelijke integrale samenwerkingsverbanden. “Omdat je samen meer klantwaarde kunt toevoegen en processen kunt optimaliseren. Uiteraard ontmoet ik graag potentiële opdrachtgevers en adviseurs van opdrachtgevers die benieuwd zijn naar onze manier van samenwerking. Iedereen die bereid is om het eens door een andere bril te bekijken, nodig ik uit voor een gesprek.”

Feedback en feedforward

Als volgende stap in het integraal maken van de bouw- en vastgoedsector noemt Van der Heijden ‘feedback en feedforward naar ketenpartners’. “Om zo middels lerend effect te excelleren. Kijk bij elkaar wat er te verbeteren valt ten gunste van het product en het proces.”

Volledige programma en registreren

Bekijk Rebuildingthefuture.nl voor het volledige programma en bezoek Buildingholland.nl om uw bezoek te registreren. Tijdens Building Holland 2015 vinden er meer dan 125 kennissessies plaats over 3 dagen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Van der Heijden bouw en ontwikkeling