Expertmeeting 'Meer winst door duurzaamheid'

Tijdens Building Holland 2015 vindt de expertmeeting 'Meer winst door duurzaamheid' plaats, op 31 maart om 13:00 uur op de Creatio Stage.

Deze meeting is getiteld 'Meer winst door duurzaamheid' en wordt door Ecochain en Duurzaam Gebouwd verzorgd. Doel van de bijeenkomst is om inzicht te verschaffen in hoe snel en gemakkelijk je een bedrijf kunt verduurzamen en tegelijkertijd de winstgevendheid aannmerkelijk kunt vergroten.

De organisaties laten graag zien welke koplopers hier al de vruchten van plukken en op welke manier zij dat doen. Mocht het tijdstip u niet uitkomen, dan bent u natuurlijk van harte welkom op de stand van EcoChain in hal 11 met nummer 200. Op de stand is tijd schaars en daarom raden we u aan om een tijdstip te reserveren. Daarvoor kunt u contact opnemen via e-mail. Aanmelden voor de expertmeeting verloopt via een inschrijfformulier.

Volledige programma

Naast deze expertmeeting vinden meer dan 125 kennissessies plaats op Building Holland 2015. Bekijk voor het volledige programma de website (Re)Building the Future.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door EcoChain Technologies BV