Woonartikelengigant verkoopt ook zonnepanelenbouwpakket

Sinds kort levert Ikea ook zonnepanelenpakketten. De Scandinavische keten opende een shop om klanten te ontzorgen in de aanschaf en installatie van duurzame energie.

Nederland is een van de drie landen om te starten met de pakketten. De keten werkt samen met diverse installateurs en Solarcentury. Om erachter te komen hoeveel geld consumenten kunnen besparen met duurzame energie, kunnen ze online een online calculator gebruiken. Daarna is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen.

All-in zonne-energiesystemen

Ikea biedt twee verschillende all-in zonne-energiesystemen aan, inclusief omvormer en monitoringsysteem, volledige installatie en uitgebreide garantie. Allereerst de monokristallijn, die een maximaal verhogen heeft van 285Wp per paneel heeft en € 4.020 exclusief btw moet kosten per 10 panelen.

Daarnaast is er een polykristallijn met een maximaal vermogen van 270Wp per paneel. De prijs hiervoor is € 3.645 per 10 panelen. In deze prijzen zit al 15% Ikea Family-korting (het ledenprogramma van Ikea) verwerkt.

Meer informatie

Meer informatie over het initiatief van Ikea vindt u op de website van de keten.

Deel dit artikel

permalink