De uitdagingen van zonne-energie op zakelijk vastgoed

Vastgoed verduurzamen aan de hand van praktijkcases. Dit onderwerp staat op het programma tijdens het seminar zonne-energie op grootzakelijk vastgoed van zoncoalitie en ORAM.

Dit seminar vindt plaats bij de Goede Doelen Loterij in Amsterdam, het meest duurzaam gerenoveerde pand van Nederland. Enkele wapenfeiten van dit gebouw: 1.000 zonnepanelen, elektriciteit opwekkende PowerWindows op de gevel en het opvangen van regenwater voor oa. het doorspoelen van de toiletten. Het pand verbruikt 84% minder energie dan een standaard nieuw gebouwd kantoorgebouw. 

Hieronder vind je meer informatie over de bijeenkomst:

Programma

16.00:  Ontvangst en inloop. Koffie en thee op de gang voor het auditorium

16.20:  Opening door impact-event moderator Linda Vermaat, over doel van de dag, programma, en verhaal over Goede Doelen pand.

16.30:  Hoe helpt de Zoncoalitie bij de realisatie van zonne-energie projecten op grootzakelijkvastgoed? Alex Muhring (Zoncoalitie)

16.50:  Discussie over kansen en belemmeringen van ondernemers m.b.t. de energietransitie en specifieke Zonne-energie

17:30:  Wethouder Marieke van Doorninck geeft haar visie op de energietransitie in Amsterdam, met vervolgens een terugkoppeling en discussie over kansen en belemmeringen 18.00:  Afsluitende borrel en rondleiding locatie, het meest duurzaam gerenoveerde gebouw van Nederland 

Inschrijven kan hier.

Deel dit artikel

permalink