PROVADA Green Forum 2011

De column van minister Donner kopte onverbiddelijk: "Je bouwt duurzaam of je bouwt niet". Maar hoe definieer je duurzaamheid en hoe geef je als vastgoedprofessional het begrip concreet gestalte bij het ontwikkelen, beheren en financieren?

Tijdens de PROVADA 2011 op 7-9 juni in de RAI Amsterdam organiseert Agentschap NL in samenwerking met de Dutch Green Building council en Triodos Bank voor het derde jaar op rij het PROVADA Green Forum; drie duurzame dagen met workshops, lunchsessies, middagdebatten en netwerkborrels vol feiten, meningen en noviteiten.

Licence to Operate
Binnen drie jaar is duurzaamheid in de vastgoedwereld veranderd van hype naar 'Licence to Operate'. Wie niet duurzaam bouwt, renoveert, beheert en onderhoudt prijst zichzelf uit de markt. In plaats van doemdenken kunnen vastgoedprofessionals zich op het PROVADA Green Forum actief informeren over alle actuele duurzaamheidthema's, deelnemen aan debatten en nieuwe contacten leggen tijdens de borrels op de Green Market.

Aan de debatten dit jaar nemen ondermeer deel Sybilla Dekkers, Bert Krikke, Coen van Oostrom, Pi de Bruin, Jan Rotmans, Jeanet van Antwerpen, Hans Copier en Aart Hordijk. De debatten staan onder leiding van Marga Hoek (De Groene Zaak) en Felix Rottenberg.

Boom Chicago
Nieuw dit jaar zijn optredens van Boom Chicago. Zij zullen iedere dag om 12.15 uur, voorafgaand aan het lunchdebat, in de Vastgoed Parodie hun visie geven op actuele thema's als duurzaam vastgoed, leegstand en Green Lease.

Het volledige programma van het PROVADA Green Forum vindt u op http://www.provada.nl

Ik hoop u ook dit jaar te mogen begroeten op het PROVADA Green Forum of op onze stand op de Green Market! 

Albert Hulshoff
Agentschap NL

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Albert Hulshoff