Marcel Engels nieuwe expert Duurzaam Gebouwd

We zijn verheugd om te melden dat Marcel Engels ons expertpanel komt versterken. Ir. Marcel Engels is voorzitter van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Van 2001 tot en met 2004 had Engels zitting in de Raad van Bestuur van TBI Holdings, waarna hij van 2004 tot en met 2008 algemeen directeur was van BioFerm Energy. In 2006 werd hij benoemd als voorzitter van brancheorganisatie UNETO-VNI.

Brancheorganisatie UNETO-VNI is een belangrijke partner om de overheidsdoelstellingen op het gebied van energiebesparing te helpen realiseren. Zo is UNETO-VNI deelnemer in het Convenant Meer Met Minder, dat erop gericht is om tot 2020 2,4 miljoen bestaande woningen en gebouwen 20 tot 30% energiezuiniger te maken.

Over UNETO-VNI
UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche en de aangesloten bedrijven bieden werkgelegenheid aan 130.000 personen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Marcel Engels