Wij willen gewoon morgen wonen!

Van de gevel tot aan de indeling van de woning: bewoners kiezen tegenwoordig zelf. Ook duurzaamheid behoort sinds kort tot de opties. Maar wil iedereen wel zo veel keuzevrijheid?

Het antwoord op die vraag is nee, een standpunt dat wordt ondersteund door de vliegensvlugge verkoop van vijfentwintig kant-en-klaar woningen van VolkerWessels Vastgoed. De woningen zijn standaard energienotanul en worden volledig in de fabriek gebouwd en in één dag op de gewenste locatie in elkaar gezet. Alle vijfentwintig woningen vonden binnen drie maanden een eigenaar. Zo zie je maar dat gemak verkoopt.

Direct gereed voor bewoning

De MorgenWonen-huizen staan in Huis Ter Heide, op eigen risico neergezet en pas na oplevering in de verkoop gebracht. Bij oplevering zijn de huizen direct gereed voor bewoning, voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een moderne en luxe badkamer en toilet én volledig afgewerkte vloeren en wanden in de hele woning.

Alles in huis

Deze ontzorging is een van de redenen om te kiezen voor MorgenWonen, net als de locatie en de afwezige energierekening. Concreet betekent dit dat bewoners geen dagen vrij meer hoeven te nemen om een eigen badkamer en keuken samen te stellen. Hoewel ze het huis niet helemaal zelf bedenken, heeft het gebouw wel alles in huis dat je als eigenaar kunt wensen.

Met andere woorden: de voordelen van bestaande bouw, gecombineerd met de voordelen van nieuwbouw, dát is wat aanslaat bij de consument van vandaag.

Auteurs: Onno Dwars en Sjoerd Kleppe, Ontwikkelaar bij VolkerWessels Vastgoed
Fotografie: VolkerWessels Vastgoed

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Onno Dwars