Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Gebiedsontwikkeling

Op 7 februari 2014 vindt 'Duurzaam Gebouwd op locatie' plaats, met als centrale thema Gebiedsontwikkeling.

Op 7 februari zijn we te gast bij Royal HaskoningDHV in Amersfoort, waar twee topexperts gedurende de ochtend ingaan op duurzame gebiedsontwikkeling. U kunt zich nu gratis inschrijven voor deze bijeenkomst.

Het programma is als volgt:

9.00

Ontvangst met koffie en thee.

9.30

Welkom door Wietse Walinga, directeur Duurzaam Gebouwd.

9.35

Energieneutrale Gebiedsontwikkeling

Paul Dielissen, directeur DimensieVier en expert bij Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, neemt u mee in zijn inspirerende presentatie naar de praktijkcasus Heilig Hartkerk in Breda. Door een unieke samenwerking wordt een energieneutrale gebiedsontwikkeling mogelijk.

10.10

Projectcasus: Herstructurering Food Center Amsterdam

Jan de Wit, Senior Project Manager Royal HaskoningDHV, vertelt u alle ins en outs over deze praktijkcasus. Het Food Center Amsterdam, sinds 1935 een binnenstedelijk bedrijventerrein van 23ha, is toe aan een herstructurering. Nadat de traditionele aanpak meerdere malen onhaalbaar bleek, is succesvol gekozen voor een aanbesteding als ‘gebiedsconcessie’ door middel van de concurrentiegerichte dialoog. Duurzame concepten en de restauratie van de monumentale markthal maken het gebied extra bijzonder.

10.45

Netwerken en ‘Sparren met sprekers’ met koffie en thee.

11.30

Einde Duurzaam Gebouwd Op Locatie.

In 2014 organiseert Kennisplatform Duurzaam Gebouwd bijeenkomsten die zijn toegespitst op een thema. Ieder evenement van Duurzaam Gebouwd Op Locatie bevat een kort, krachtig en interactief programma, met medewerking van experts en partners van het kennisplatform.

Iedere locatie-bijeenkomst zoomt in op een specifiek thema en start om 9 uur ’s ochtends. Vervolgens vindt het startschot van de eerste presentatie plaats om 10.45 uur, met als afsluitende activiteit de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een kop koffie.

Deelname gratis
Voor iedere bijeenkomst van Duurzaam Gebouwd op Locatie geldt een maximum aantal deelnemers van honderd. Deelname is gratis. De organisatie selecteert bij meer inschrijvingen op basis van inschrijving en functieprofiel.

Afmelding is mogelijk, tot 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Indien u niet komt opdagen zonder afmelding is de organisatie gerechtigd en genoodzaakt u een vergoeding van € 50 excl. btw te factureren voor de gemaakte onkosten.

Deel dit artikel

permalink