Raamovereenkomst voor infrastructurele werken Den Bosch gegund

De raamovereenkomst voor infrastructurele werken in Den Bosch is gericht op de voorbereiding van projecten op het gebied van herstructurering, ontwikkelingen en groot onderhoud. De overeenkomst geldt voor twee jaar en heeft een optie om twee keer een jaar te verlengen.

De te verdelen opdrachtsom binnen het raamcontract bedraagt 750.000 euro op jaarbasis en is definitief gegund aan advies- en ingenieursbureau Grontmij. Via een aanbesteding zijn vijf bureaus voor de overeenkomst geselecteerd, waarbij grotendeels gegund op kwaliteit. Royal HaskoningDHV is een van de bureaus waaraan de overeenkomst is gegund.

De visie en toegevoegde waarde van Grontmij op het gebied van communicatie, leveringszekerheid, risicomanagement, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij doorslaggevend geweest.

Klimaatneutrale stad
Remko de Leeuw, accountmanager bij Grontmij: “We zijn trots dat we de komende jaren een bijdrage mogen leveren aan het realiseren van de ambities van de provinciehoofdstad van Brabant. Dit raamcontract biedt goede kansen om een actieve rol te vervullen om van ’s-Hertogenbosch een klimaatneutrale stad te maken.”

De werkzaamheden bestaan uit het adviseren en ondersteunen van de gemeente op het gebied van cultuur- en civieltechnisch tekenwerk, het opstellen van bestekken en het schrijven van nota’s van inlichtingen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Grontmij Nederland B.V.

Meer nieuws uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant