Best practices beloond met BREEAM-certificaten

Tijdens het openingscongres van de Dutch Green Building Week 2014 werden BREEAM-certificaten uitgereikt aan Schiphol Trade Park, Locatie Valkenburg en Flight Forum.

Het vier sterren BREEAM-NL Gebiedsontwikkeling certificaat werd behaald door de projectorganisatie van het Schiphol Trade Park. Dick van der Horst, directeur van SADC en projectbetrokkenen kwamen het certificaat in ontvangst nemen.

Valkenburg

Locatie Valkenburg bij Katwijk behaalde een Outstanding-certificaat. Daar waren Eva Klein Schiphorst, directeur Transacties en Ontwikkeling van het Rijksvastgoedbedrijf en Wethouder gemeente Katwijk Klaas Jan van der Bent erg trots op. Meer informatie over de duurzame ontwikkeling van locatie Valkenburg is te lezen in de aankomende uitgave van BREEAM-NL Magazine (uitgave 3). Deze zal begin november 2014 uitkomen.

Flight Forum

Het Flight Forum 1 bg  van Deloitte ontving een 4 sterren BREEAM-NL In-Use certificaat. Eveneens uniek, omdat deze score is behaald op het gebruik van het gebouw. Lid van de Board van Deloitte, Mennolt Beelen, kwam speciaal naar Arnhem om het certificaat in ontvangst te nemen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dutch Green Building Council