Werken aan bouwonderneming 3.0

De cursus Bouwmanagement verkent de gevolgen van ontwikkelingen als ketensamenwerking en gebiedsontwikkeling voor ondernemen in de sector.

TSM organiseert de cursus, waarin de praktijksituatie van deelnemers centraal staat. Inspirator en docent Fred C. Sanders gaat onder andere in op de onderwerpen ‘de bouwonderneming in krachtenveld van wensen’, ‘ketensamenwerking voor duurzame ontwikkeling’ en ‘gebiedsontwikkeling in de nieuwe economie’.

“Stapsgewijs leert en werkt u met andere deelnemers in kleine groepen aan de bouwonderneming 3.0, en ontdekt u welke rol u hierin kunt spelen. Ontwikkel de kwaliteiten om ‘excellent’ eigentijds te functioneren, als ondernemende bouwprofessional”, meldt TSM.

Voor wie

Managers (aankomend en met ervaring) in bouwgerelateerde ondernemingen, zowel opdrachtgevers, adviseurs als aannemers, commercieel, overheid en maatschappelijk middenveld.

Post HBO diploma

Na succesvolle afronding van Bouwmanagement behaalt u 3,25 ECTS en ontvang je het certificaat Bouwmanagement. Als umeerdere bedrijfskundige programma's volgt, ontvangt u na het behalen van minimaal 30 ECTS een Post HBO diploma en kunt u doorstromen naar de toelatingsprocedure van de Executive MBA.

Investering

Dagprogramma: €1950,- exclusief literatuur.

Wanneer en waar

23 april 2015 09.30 – 20.30 uur
28 mei 2015 09.30 – 20.30 uur
25 juni 2015 09.30 – 17.00 uur
De seminars vinden plaats in Enschede.

Inschrijven

Via h.benimalek@tsm.nl onder vermelding van Duurzaam Gebouwd.  Schrijf u vervolgens in met het inschrijfformulier op tsm.nl.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door TSM

Meer nieuws uit Enschede, Overijssel