Hoogwaardig isolerend vliesgevelsysteem Passiefhuis gecertificeerd

Het nieuwe vliesgevelsysteem van Alcoa Architectuursystemen, de AA 100 Q HI+, is als eerste en enige vliesgevelsysteem in de markt Passiefhuis gecertificeerd. In het systeem is een gepatenteerde thermisch onderbroken glasondersteuning verwerkt. Deze maakt het mogelijk om glas toe te passen tot een gewicht van maar liefst 700 kg. Verder is men met de AA 100 Q HI+ voorbereid op de verlaging van de EPC-waarde.

De AA 100 Q HI+ biedt een groot scala aan profielmogelijkheden waardoor maximale ontwerpvrijheid geboden wordt. Door het toepassen van grote glasoppervlakten wordt de hoogst mogelijke transparantie behaald. Dit zorgt voor een optimale inval van natuurlijk licht en een maximale energiebesparing. De AA 100 Q HI+ is te combineren met alle raam- en deursystemen van Alcoa.

Duurzaamheid Omdat de stijlen en regels geproduceerd kunnen worden uit hetzelfde profiel wordt materiaalverlies geminimaliseerd. Verder is de AA 100 Q HI+ zodanig vorm gegeven dat deze na zijn levens- of gebruiksduur weer makkelijk te demonteren en te recyclen is voor dezelfde of andere toepassingen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Kawneer

Links