Introductie nieuwe gevelsystemen tijdens GEVEL 2014

Tijdens de beurs GEVEL 2014 in de Ahoy Rotterdam werden twee nieuwe gevelsystemen geïntroduceerd tijdens een drukbezochte presentatie.

ROCKWOOL lanceert de innovatieve systemen REDAir, een brandveilig geventileerd isolatiesysteem dat snel en efficiënt wordt gemonteerd en REDArt, een eveneens brandveilig en compleet buitengevelisolatiesysteem. De systemen bieden naast uitstekende isolerende eigenschappen tevens uitgebreide esthetische mogelijkheden voor het ontwerp van een unieke en fraaie gevel.

Visie verwezenlijken
Opdrachtgevers en architecten kunnen hun esthetische visie verwezenlijken en tegelijkertijd de energieprestaties van het gebouw verbeteren. Naast de eerdere genoemde brandveiligheid zijn er aan ROCKWOOL steenwolisolatie andere voordelen toe te kennen, waaronder duurzaamheid, hoge thermische prestaties, een lange levensduur en akoestisch comfort.

Thomas Rau deelt zijn visie tijdens de lancering gevelsystemen REDAir en RedArt

Het geventileerde gevelsysteem REDAir kan gecombineerd worden met de panelen van ROCKPANEL, maar kan bijvoorbeeld ook worden bekleed met leisteen, aluminium of hout. Het tweede systeem dat tijdens GEVEL 2014 gelanceerd werd, is REDArt. Met verschillende kleuren en afwerkmogelijkheden is het mogelijk om woningen en kantoren een uitstraling naar keus te geven. ROCKWOOL meldt dat beide systemen kunnen worden ingezet voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door ROCKWOOL B.V.