Nieuwe club van professionele panelenbedrijven

VMRG Panelen is de nieuwe naam van professionele panelenbedrijven, die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen.

SKG-IKOB Certificatie heeft de eerste bedrijven gekeurd. Uit handen van VMRG-directeur en -voorzitter Bert Lieverse ontvingen ze het VMRG Panelen-certificaat.

Sinds januari 2015 bevatten de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen eisen op het gebied van Panelen. Alle VMRG Panelen-bedrijven, herkenbaar aan het gelijknamige logo, zijn gekeurd en voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Het  gaat om de bedrijven Panelen Holland, Weerter Paneelindustrie, Limeparts,  Allpro Giessen, Almet Nederland, De Mors, Prins Panelen en  Aldowa.

Professionaliteit en kwaliteit

Lieverse is trots op deze groep bedrijven. “De VMRG heeft als doel dat alle bij ons aangesloten bedrijven gegarandeerd leveren volgens de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Dat betekent dat alle bedrijven hierop gekeurd moeten worden. Met deze groep VMRG Panelen bedrijven maken we een stap op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Het logo VMRG Panelen maakt het voor de buitenwereld duidelijk dat deze bedrijven leveren volgens de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Een gevelbouwer met het VMRG Keurmerk die een VMRG Panelen bedrijf inschakelt, heeft hiermee de garantie dat dit bedrijf ook levert conform deze eisen.”

Zonweringsbedrijven

Deze eisen bestaan niet meer uit een boek, maar uit een website: VMRGKwaliteitseisen.nl. VMRG Panelen is een groep van professionele Panelenbedrijven die gegarandeerd kwaliteit leveren. Eerder dit jaar kreeg al een groep professionele zonweringsbedrijven het VMRG Zonwering certificaat uitgereikt. 

Foto: van links naar recht: Bert Lieverse (VMRG), Gerard Bathoorn (Prins Panelen), Allard Droste (Aldowa), Harjan Winter (Panelen Holland), Jan Nijkamp (de Mors), Wilbert Nass (Almet Nederland), Anton Poell (Weerter Paneelindustrie) en de persoon boven Allard Droste is Henk Reijnders (Allpro).

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door SKG-IKOB Certificatie