Eerste energiedaken in Wijchen

Met het energiedak zegt Nuon een oplossing in duurzame energie te hebben. Dit dak beschikt met isolatie en zonnepanelen en zorgt daarmee voor energiebesparing en -productie.

Wijchen is de eerste gemeente, waarin de energieleverancier dit dak aanbiedt. “Onze klanten vragen ons om hen te helpen om hun energierekening te verlagen en om hen duurzame energie te bieden”, vertelt Cindy Kroon, directeur Klanten van Nuon. “We investeren daarom in nieuwe producten en diensten die daarop aansluiten. Dit nieuwe energiedak past in die lijn: het is een mooi voorbeeld van hoe wij onze klanten slim en efficiënt helpen om energie te besparen en op te wekken. Stafier produceert en verkoopt het energiedak.” Verder zijn Velux en IsoBouw Systems bij dit dak betrokken.

De aftrap van dit proefproject vond afgelopen maandag 7 december plaats, met het demonstratiemodel van het dak en uitleg over de financieringsmogelijkheden. Bij voldoende interesse in Wijchen volgt in een later stadium ook de introductie in andere gemeenten.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Nuon

Meer nieuws uit Wijchen, Gelderland