Cursussen en trainingsmodules rondom glasproducten

Een nieuw klantconcept van Scheuten biedt diverse interactieve cursussen, trainingsmodules en praktische workshops kosteloos aan. Scheuten business partners kunnen van het concept gebruikmaken.

Het doel van de zogenoemde Scheuten Academy is om deelnemers verder te helpen groeien. “Nadat we van meerdere klanten vragen naar trainingen hadden gekregen, hebben we een aantal pilots gedaan en de deelnemers waren allemaal enthousiast”, meldt director business development Ruud Geerlings van Scheuten Academy.

“Nieuwe medewerkers in de glasmarkt hebben behoefte aan scholing over glasproducten en de markt, terwijl ook ervaren personeel op technisch en commercieel vlak wil bijleren, om hun klanten nog beter te bedienen.” De Scheuten Academy werkt nauw samen met diverse leveranciers, zoals Sekisui S-Lec.

Kosteloos voor business partners

Het programma wordt kosteloos aan Scheuten business partners aangeboden. Andere geïnteresseerde klanten kunnen tegen aantrekkelijke condities deelnemen. Meer informatie over de voorwaarden kan worden aangevraagd via een e-mail adres. Het aanbod van cursussen en workshops wordt continu uitgebreid. Een actueel overzicht inclusief trainingdata en deelnamevoorwaarden is te vinden op de website van Scheuten.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Scheuten