Ga geïnspireerd op vakantie

Heb je op of onderweg naar je vakantiebestemming behoefte aan wat inspiratie? Neem de whitepaper Gezonde Gebouwen mee op je tablet of smartphone en ontdek wat de meerwaarde is  van gebouwen die welzijn bevorderen.

In de whitepaper ‘Gezonde werkomgeving binnen handbereik’ lees je meer over de stand van zaken in het thema Gezonde Gebouwen. Zo laten we je zien hoe een gezonde werkomgeving eruitziet en wat dit doet met werknemers en andere gebouwgebruikers. Verder besteden we aandacht aan het realisatieproces: wat is er allemaal voor nodig om een gezond gebouw te maken en aan welke kostenpost moet je denken als je een certificeringsmethodiek als WELL inzet?

Ben je dus tijdens of onderweg naar je vakantie op zoek naar een inhoudelijke publicatie die je aan het denken zet? Bekijk dan de pagina van de whitepaper Gezonde Gebouwen. Een download naar je smartphone of tablet is zo gedaan. Geniet van de vakantie! Wel trek in kennis maar zijn gezonde gebouwen niet jouw focusgebied? Over alle belangrijke onderwerpen hebben we een relevante whitepaper voor je. Bekijk ons volledige aanbod.

Deel dit artikel

permalink