Parallelle draaikiepbeslag voor kunststof kozijnen

Een nieuw parallelle draaikiep raambeslag voor kunststof kozijnen heeft de mogelijkheid om het raam parallel rondom open te zetten.

BUVA introduceert deze nieuwe variant van het activPilot draai-kiepraambeslag voor kunststof kozijnen, genaamd de Comfort PADK.

Deze Comfort PADK heeft als unieke extra mogelijkheid om het raam parallel rondom open te zetten; via de 6 millimeter ventilatiespleet in deze stand stroomt lucht op een comfortabele wijze binnen, zonder kans op dichtslaande ramen.

Geluid
Een bijkomend voordeel is dat er veel minder geluid naar binnen komt dan bij een gekanteld raam. Daarnaast is de Comfort PADK ook ‘traditioneel’ te openen, in draai- of kiepstand. Ten slotte voldoet het product aan inbraakwerendheidsklasse 2, NEN5096, in ventilatiestand.

Informatie en kennisbank
Meer informatie over de overige producten die BUVA uitbrengt, is te vinden op de officiële website. Daarnaast is in de BUVA kennisbank een veelvoud aan kennis te vinden over BIM-modellen, berekeningsprogramma’s, tekeningen en bestekteksten.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door BUVA