Nieuwbouw hoofdkantoor Broekman Group bereikt hoogste punt

Het nieuwe hoofdkantoor van de Broekman Group in de Rotterdamse Waalhaven, in het ambitieuze nieuwbouwproject Port City, heeft het hoogste punt bereikt

De nieuwbouw verloopt voorspoedig en zal naar verwachting rond december dit jaar gereed zijn. Raymond Riemen, CEO Broekman Group, wil het liefst zo snel mogelijk verhuizen: “Met de overgang naar het nieuwe pand centraliseren we de drie locaties in de Waalhaven en zijn we klaar voor de toekomst in een geheel moderne omgeving. Het jaar 2010 is een bijzonder jaar voor onze organisatie aangezien we in september ook ons vijftigjarig bestaan vieren. Zo valt alles mooi samen.”

Het kantoor, onderdeel van de zogenaamde 'eretribune' van de Rotterdamse haven, is ontworpen door architectenbureau Baart en ontwikkeld door LSI project investment. Het duurzame en energiezuinige gebouw heeft een energielabel A. De totale omvang bedraagt 7.650 m² kantoorruimte met circa 425 werkplekken en 240 parkeerplaatsen voor de medewerkers.

Broekman Group is een full-service logistiek dienstverlener met vestigingen in binnen- en buitenland. Met de divisies Automotive, Shipping, Logistics, Special Products en Corporate is zij actief in alle logistieke actievelden en de bijbehorende markten.

Over LSI
LSI project investment nv is landelijk actief in zowel de kantoren- als de woningmarkt en richt zicht hierbij voornamelijk op de ontwikkeling van grootschalige projecten.

Deel dit artikel

permalink