'Klus je Rijk' met BAM Woningbouw

Op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid worden drie gezinnen in Leeuwarden, Deventer en Rotterdam voor het televisieprogramma ‘Klus je Rijk’ bij hun klusactiviteiten geadviseerd door een professional van BAM Woningbouw.

In het tv programma ‘Klus je Rijk’ strijden drie gezinnen tegen elkaar om hun woning energiezuinig te renoveren en zo hun energierekening fors naar beneden te krijgen.

‘Energieadviseur’
BAM Woningbouw levert hierbij een bijdrage aan het programma in de vorm van een ‘energieadviseur’ Sjoerd Klijn Velderman. Hij bezoekt de kandidaten en voorziet hen van deskundig advies om hun woning zo energiezuinig mogelijk te kunnen maken. Hiervoor maakt hij onder andere gebruik van thermische opnamen en voert hij rooktesten uit.
Met deze deelname wil BAM Woningbouw zich op de kaart zetten als een partij die in staat is om de bestaande woningvoorraad op een duurzame wijze te renoveren.

Uitzendschema
Het programma is iedere zaterdag omstreeks 16.25 uur op tv op RTL4 en wordt iedere zondag om 12.20 uur op RTL4 herhaald. De eerste uitzending is op zaterdag 5 januari.

Kennisplatform Duurzaam Gebouwd zal dit jaar overigens voor het eerst optreden als partner van het programma. In de jury nemen dit jaar Anne-Marie Rakhorst (eigenaar van Search en expert binnen het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd) en Jan van den Broek (hoofdredacteur Kennisplatform Duurzaam Gebouwd) plaats.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links