Informatiemiddag over plug en play duurzame energie-installatie

Weet u eigenlijk hoeveel geld u uitgeeft aan uw energie? Is uw installatie duurzaam? En toekomstgericht? De wereld roept om duurzaamheid. Energieprijzen stijgen enorm en de markt vraagt om zelfvoorzienende systemen. Hoeveel geld levert een duurzame installatie op?

Op donderdagmiddag 18 april, van 14.00 tot 18.00 uur, wordt in het Dubo Belevingscentrum te Zaltbommel een informatie bijeenkomst georganiseerd over de ins en outs van de eerste duurzame plug & play energie-installatie van Nederland, de ONE: Own New Energy. Tijdens deze informatiemiddag kan men de ONE "live" aanschouwen. Vorig jaar tijdens de Energievakbeurs in oktober 2012 introduceerde Dubotechniek Bedrijven ONE in Nederland .

De informatiemiddag ‘ONE: toekomstgericht, zuiniger en efficiënter’ geeft inzicht in het ontstaan en werking van de eerste plug en play energie installatie van Nederland. Voor deze middag zijn enkele interessante sprekers uitgenodigd die dagelijks te maken hebben met alle aspecten van duurzame energie-installaties. De heer Van Rijsewijk, directeur van Dubotechniek Bedrijven,geeft uitleg over het ontstaan en de techniek van de ONE. Uiteraard is er informatie over de prestaties van ONE uit de praktijk. De heer Godschalk, International Business Manager IF Technology, vertelt waarom de kwaliteit van het bronnensysteem en bronmanagement van groot belang is. De heer Van der Valk, directeur WV Nieuwe Energie, vertelt over de mogelijkheden van energie-exploitatie.

Own New Energy
In eigen beheer ontwikkelde Dubotechniek een duurzame installatie die volledig geprefabriceerd wordt en na transport binnen een week is geïnstalleerd, ingeregeld en opgeleverd. Een compleet kant-en-klaar systeem met 20% lagere productiekosten en aanzienlijk minder kilometers. De duurzame energiecentrale bestaat uit plug-and-play modules variërend van 60 kW tot 1550 kW, geschikt voor de warmte/koude voorziening van gebouwen tot 30.000 m2. Door de standaardisatie in ontwerp, in combinatie met de prefabricatie, zijn de faalkosten vrijwel nihil.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links