Oplossing voor duurzaam betaalbare woningvoorraad

Expeditie Volkshuisvesting is een nieuw samenwerkingsverband tussen FM Consultants, SlimRenoveren en VISA, Vaart in Samenwerken. Onze missie? Het verkennen van nieuwe wegen naar een duurzaam betaalbare woningvoorraad.

Meer dan ooit staat de corporatiesector in Nederland voor grote uitdagingen. Deze uitdagingen van de corporatiesector vragen om succesvolle routes naar oplossingen. Die uitdagingen van de sector zijn het doel van Expeditie Volkshuisvesting. Vanaf 13 maart 2013 starten FM Consultants, SlimRenoveren en VISA,Vaart in Samenwerken - een unieke samenwerking. De drie bedrijven bundelen de krachten om een gedegen en creatief antwoord te geven op de vraagstukken die de corporatiesector vandaag en in de toekomst bezighouden. De sector staat voor de opgave om in de bestaande voorraad meer te doen met minder geld. Dat vraagt om nieuw beleid dat ervoor zorgt dat iedere euro voor onderhoud en woningverbetering zo efficiënt mogelijk wordt uitgegeven.

Onder de naam ‘Expeditie Volkshuisvesting’ verkennen de initiatiefnemers samen met corporaties en marktpartijen nieuwe wegen naar een duurzaam betaalbare woningvoorraad.

Dit zijn enkele van de uitdagingen:

Op http://www.expeditievolkshuisvesting.nl is meer te lezen over de expeditieplannen, het team en hun ambitie om samen met de sector nieuwe wegen te gaan verkennen.

Over de initiatiefnemers FM Consultants helpt opdrachtgevers bij actuele strategische vastgoedvraagstukken. Dit team bestaat uit zeven professionals die elkaar aanvullen en scherp houden. SlimRenoveren is vanaf 2009 actief op het snijvlak tussen vraag en aanbod in de corporatiesector. Initiatiefnemers Doris de Bruijn en Sean Vos adviseren corporaties bij hun vraagstukken rondom de bestaande woningvoorraad en helpen marktpartijen met de ontwikkeling van concepten voor het verbeteren van de bestaande woningvoorraad. VISA, Vaart in Samenwerken brengt mensen en organisaties in beweging. Dit kan door het verkrijgen van zelfinzicht en inzicht in de ander. VISA, Vaart in Samenwerken leert mensen en teams een brug te slaan tussen de verschillen en zo met elkaar de verbinding aan te gaan.

Deel dit artikel

permalink