Tebodin krijgt twee nieuwe windmolenparkprojecten in Polen

Tebodin heeft onlangs twee nieuwe contracten voor windmolenparken in Polen verworven. Het advies- en ingenieursbureau heeft contracten toegewezen gekregen van de partijen GDF SUEZ en Energies Nouvelles. Het gaat respectievelijk om een windmolenpark in het gebied rond Poznan en een park in het Pools-Duitse grensgebied.

Tebodin is eerder betrokken geweest bij vele windmolenprojecten in Centraal-Europa en in Polen behoren Eolfi / Veolia Environment, GDF SUEZ, Green Bear en Polish Energy Partners tot de klanten. In Roemenië werden tevens twee projecten uitgevoerd voor Enel, en daarnaast een project voor E-On en Braila Wind, dat deel uitmaakt van GDF SUEZ.

De gerealiseerde windmolenprojecten omvatten de volgende services voor Tebodin: conceptuele ontwerpen voor meer dan 520 MW, ontwerpen ten behoeve van bouwvergunningen voor meer dan 350 MW, procurement en constructiemanagement services voor 110 MW, uitvoeringsontwerpen voor 86 MW, en bouwsupport voor 86 MW aan windmolens.

Werkzaamheden bij project
De activiteiten van het bedrijf inzake de twee nieuwe projecten omvatten kostenbeoordeling, ontwerpverificatie, procurement en het in bedrijf stellen en supervisie voeren over de bouwplaats.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Tebodin Consultants & Engineers