OVG Real Estate sluit 2012 winstgevend af

Projectontwikkelaar OVG Real Estate sluit het jaar 2012 af met winst. Het bedrijf presenteert de cijfers in het jaarverslag met de titel ‘Reinventing Real Estate’. Naast innovatie, waar OVG in 2013 in blijft investeren, ziet de onderneming kansen om activiteiten in het buitenland verder te ontplooien.

De jaarcijfers van OVG lieten een nettowinst zien van € 1,7 miljoen over een omzet van € 135 miljoen. Volgens het bedrijf vraagt de huidige vastgoedmarkt om creativiteit, verandering en innovatie. Op die laatste pijler wordt in 2013 verder ingezet. Daarnaast legt men de nadruk op projecten in het buitenland. Het eerste succes in de joint-venture met Bischoff & Compagnons in Duitsland is de ontwikkeling van een nieuw hoofdkantoor voor PwC.

Doelstellingen
Er is volgens de organisatie een toenemende vraag naar partners in asset management. In 2013 bouwt OVG de ingeslagen weg op dit gebied verder uit. Verder heeft de organisatie in 2012 een nieuwe business unit opgericht (Investment Management) om te investeren in commercieel vastgoed en ontving men het BREEAM-NL Outstanding ontwerpcertificaat voor het kantoor van Deloitte en AKD op de Zuidas Amsterdam.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door EDGE Technologies