Strikolith organiseert wedstrijd Project van het Jaar

Strikolith, producent van gevel- en plafondafwerking, organiseert de wedstrijd ‘Project van het Jaar’. Stucadoors, aannemers en architecten krijgen de mogelijkheid om het project te laten zien waar zij het meest trots op zijn. De wedstrijd loopt vanaf 1 mei 2013 tot en met 1 november 2013.

Partijen die betrokken zijn bij projecten kunnen tot en met 1 november 2013 projectomschrijvingen insturen. Voorwaarde aan de deelname is dat er materiaal van Strikolith wordt ingezet bij het project. Na de sluitingsdatum kiest een deskundige jury het winnende project, dat vervolgens in de schijnwerpers wordt gezet. Zo krijgt de winnaar aandacht op de website van Strikolith en verschijnt er informatie over het project in de landelijke vakmedia. Daarnaast ontvangt de winnaar een reischeque voor een verzorgd weekend in Barcelona voor twee personen.

Deelnemers kunnen via WeTransfer foto’s van minimaal 1 MB uploaden en sturen naar pr@strikolith.com. Bij "Bericht" vult de deelnemer NAW-gegevens in, de naam van het project, projectplaats, architect, hoofdaannemer, stucadoor, aantal m2 en welke producten van Strikolith er bij de uitvoering van het project zijn gebruikt. Het aantal in te sturen projecten is ongelimiteerd.

Strikolith meldt ten slotte nog enkele tips om de kans op winnen te vergroten: de foto’s dienen mooi, duidelijk en gedetailleerd te zijn en de voorkeur gaat uit naar uitgebreide projectinformatie.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Strikolith B.V.