Compleet systeem voor na-isolatie woningen

Faay heeft een compleet systeem voor de na-isolatie van woningen ontwikkeld. Met het systeem worden koudebruggen effectief voorkomen.

Het eerste onderdeel is het W’all-in-One voorzetwandsysteem, met als kenmerken: vormvaste HR-isolatie, hoog rendement per vierkante meter en ongevoeligheid voor vocht. Aanvullend op deze elementen ontwikkelde Faay prefab dagkanten. Deze sluiten volgens de organisatie naadloos aan op de W'all-in-One.

Koudebruggen
Grote voordeel van deze toevoeging is dat koudebruggen effectief worden voorkomen. Koudebruggen zijn verbindingen in de gevel, dak of vloer waar versneld warmteverlies optreedt. Volgens Faay zijn de gevolgen van een of meerdere koudebruggen enorm: het verlies ten gevolge van een koudebrug kan oplopen tot wel twintig procent.

Faay Vianen B.V.
Faay is gespecialiseerd in de productie van scheidingswanden van vlas, een onuitputtelijke grondstof die niet schaars kan worden en milieuvriendelijk is. De wanden zijn hoog geluidsisolerend, brandwerend, thermisch isolerend en staan sneller omdat ze kant-en-klaar zijn. De vlaswanden zijn onder meer geschikt voor nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Faay Vianen B.V.