Nieuwe presentatiemethode voor projecten dankzij app

De Next Generation App van ontwikkelaar Crozzroads biedt gebruikers een nieuwe presentatiemethode voor bouw- en vastgoedprojecten. De projecten worden met behulp van interactieve animatie, fotografie, film en het zogenaamde Augmented Reality gepresenteerd.

Volgens Crozzroads maakt de Next Generation App verkoop vanaf tekeningen overbodig. De app biedt een realistische weergave van bouwprojecten. Potentiële kopers of huurders krijgen met de weergave een veel beter beeld van de werkelijkheid, ook omdat de omgeving van het project erbij wordt betrokken.

Rondwandelen
De weergave is driedimensionaal en interactief, wat tot nieuwe mogelijkheden leidt. Zo kunnen gebruikers virtueel rondwandelen in een project, dat eventueel nog gebouwd moet worden en kan de binnenhuisarchitectuur gemanipuleerd worden. Volgens de organisatie is de tool geschikt voor projectontwikkelaars, architecten, gebouwbeheerders en vastgoedspecialisten.

Augmented Reality
Uniek aan de app is dat er gebruik kan worden gemaakt van Augmented Reality. Dit is een beeld van de werkelijkheid (meestal live), waaraan specifieke elementen worden toegevoegd, in dit geval door de Next Generation App. Het project wordt driedimensionaal in het gezichtsveld van de gebruiker geprojecteerd, waardoor de afstand tussen de werkelijkheid en virtuele wereld spectaculair verkleind wordt.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links