‘Opnieuw betreding Spaanse markt door overname ingenieursbureau’

Deerns Groep B.V. kondigde recentelijk de overname aan van de bedrijfsactiviteiten van Ibinser, een Spaans ingenieursbureau gespecialiseerd in installatietechniek en duurzaamheidsadviezen met hoofdkantoor in Barcelona. Negen consultants, projectmanagers en ingenieurs komen in dienst van Deerns SL in Spanje.

Deerns vertelt dat de klanten en lopende projecten van het Spaanse bureau direct worden overgenomen en zonder onderbreking worden voortgezet. Jan Karel Mak, bestuursvoorzitter van Deerns Groep BV vertelt over de overname: “Deze overname past binnen onze strategie tot versterking van onze internationale marktpositie.”

Opnieuw actief
Jan Karel Mak: “Deerns betreedt opnieuw actief de Spaanse markt. We profiteren hierbij van onze internationale experts, kennis en ervaring om particuliere en publieke opdrachtgevers in Spanje te adviseren”. Deerns rekent op een geleidelijk herstel van de Spaanse economie.

Ibinser
Ibinser is opgericht in 1988 en heeft vele klanten in Spanje, Portugal en Latijns Amerika voorzien van advies, technisch ontwerp en projectmanagement gericht op klanten in toerisme, retail, commercieel vastgoed, cleanroom, laboratoria, productiefaciliteiten en datacentra.

Deel dit artikel

permalink