Plannen voor duurzame nieuwe gebouwen toegelicht

18 september 2013

De voorbereiding voor de realisatie van twee duurzame gebouwen is in volle gang. Ambities zijn inmiddels vertaald naar gebouweisen en het behalen van een BREEAM-NL certificering staat op de planning.

Tijdens de Dutch Green Building Week vindt op 18 september een bijeenkomst plaats waarin de plannen voor de gebouwen Imaging Center (IMC) en Diagnostisch Centrum van het VU medisch centrum worden toegelicht. Deelnemers van de bijeenkomst krijgen een algemene inleiding over de ambities van het VUmc, waarbij een toelichting wordt gegeven over de planning voor beide gebouwen.

Interactieve workshop
Middels een interactieve workshop stelt het VUmc de uitdagingen voor die bij de processen horen. Na de workshop is het tijd voor een informele borrel, waarmee de middag wordt afgesloten.

Inschrijven
Geïnteresseerden voor de bijeenkomst van het VUmc kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen, onder vermelding van ‘Bijeenkomst VUmc DGBW’.

Programma
Het volledige programma en diverse aanvullende gegevens over de middag zijn na te lezen in een pdf-bestand op de website van AT Osborne.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door AT Osborne BV