Sneak preview van uiterst duurzame bedrijfscampus

In het kader van de Dutch Green Building Week wordt op donderdag 19 september aanstaande een exclusieve Sneak Preview gehouden over de nieuwe en uiterst duurzame bedrijfscampus in Maassluis. De deuren van het onlangs in gebruik genomen bedrijfscomplex van de Lely Groep gaan tijdens de preview open voor een beperkte groep geïnteresseerden.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door ConsortArchitects en Dura Vermeer, in opdracht van de Lely Groep.Wie geïnteresseerd is in dit bijzondere project en alle duurzame maatregelen ‘live’ wil zien, kan zich nu opgeven voor een exclusieve rondleiding.

Duurzaam van A tot Z
Lely ambieert voor het bouwproject het hoogst haalbare certificeringsniveau BREEAM-NL Outstanding. Om dit te bereiken is een scala aan duurzame oplossingen en innovatieve werkmethodes geïntegreerd in zowel het ontwerp als in de uitvoering. ConsortArchitects tekent voor het ontwerp van het ruim 33.000 vierkante meter grote bedrijfscomplex, terwijl de bouwrealisatie in handen is van hoofdaannemer Dura Vermeer.

De afgelopen maanden publiceerden we een reeks interviews, met diverse bij het project betrokken personen. Mascha de Mink sprak onder andere met Eline Strijkers, interieurarchitect en directeur bij Doepelstrijkers uit Rotterdam, en Daniël van der Flier, business consultant en BREEAM-expert bij Cofely GDF Suez.

Sneak preview
Een deelname aan de Sneak Preview is geheel gratis; geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen. De preview wordt gehouden op donderdag 19 september, aan de Weverskade 60 te Maassluis. Het programma start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Deel dit artikel

permalink