Certificaat voor project van 49 passiefwoningen

Op donderdag 26 september, tijdens het Passiefbouwen Event, vindt een uitreiking van het certificaat Gebouwd Volgens plaats. Het certificaat Gebouwd volgens Passiefbouwen Keur wordt aan de opdrachtgever en het bouwteam van een nieuwbouwproject in Baarn uitgereikt. Het gaat hierbij om 49 passiefwoningen.

Het certificaat wordt uitgereikt bij de stand van Stichting Passiefbouwen, in Hal 4 om 13.00 uur. Na de uitreiking volgt een workshop en projectseminar over dit project. Bezoekers aan de workshop en seminar komen de ins en outs te weten over het project.

Passiefbouwen Keur
Het certificaat Passiefbouwen Keur wordt in twee fases uitgegeven; de eerste fase is ‘Ontworpen volgens Passiefbouwen Keur’ en de tweede fase is ‘Gebouwd volgens Passiefbouwen Keur’. ‘Gebouwd volgens’ wordt uitgegeven nadat is gebleken dat conform het ontwerp en volgens passiefnormen gebouwd is, met controles tijdens de bouw, een blowerdoortest, controle van de ventilatie-installatie bij oplevering en op het eerst mogelijke moment een infraroodcontrole.

Evenement
Van 24 tot en met 26 september 2013 staan de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in het teken van passief bouwen. Bezoekers kunnen uitkijken naar meer dan vijftig educatieve workshops en een inspirerend inhoudelijk programma. Daarnaast maakt men kennis met de nieuwste passieve producten en materialen, informatie die van pas komt als men nu of in de toekomst passief wil bouwen.   

Aanmelden
Toegang tot het Passiefbouwen Event is gratis. Aanmelden voor dit evenement verloopt via de officiële website van het Passiefbouwen Event.

Foto: © VNU Exhibitions Europe

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting PassiefBouwen.nl