Groen beton centraal bij praktijkseminar

Het derde praktijkseminar ‘Duurzaam Bouwen met Beton’ wordt op 16 oktober 2013 gehouden in Wageningen. Het seminar is vooral interessant voor ontwerpers, adviseurs en bouwers. Bezoekers kunnen rekenen op een informatieve middag, gericht op dialoog.

Het is alweer de derde keer dat het Cement&BetonCentrum de praktijkseminar in organiseert. Ditmaal vindt het seminar plaats in het Orion Gebouw op het terrein van Wageningen University.

Lennaert van Capelleveen, Ector Hoogstad Architecten en Jan Driesse van WUR gaan dieper in op het ontwerp en de uitvoering van het Orion Gebouw tijdens het plenaire programma. De nodige interactiviteit is te vinden in de aansluitende workshops.

Expert-visies
Tijdens de workshops staat enerzijds de materialen cement en beton centraal en anderzijds de toepassing ervan in slimme gebouwen. Experts uit te praktijk, onder andere Paul van Bergen van DGMR, Toine van Casteren van BAS bv en Harm Valk van Nieman Raadgevende Ingenieurs presenteren hun visies aan de bezoekers. Vanzelfsprekend is er ruimte voor de nodige interactiviteit; workshopdeelnemers krijgen ruimte om vragen en suggesties in te brengen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via e-mail.

Volledige programma
Het volledige programma van de middag is te vinden op de website van het Cement&BetonCentrum.  

Film: impressie Duurzaam Bouwen met Beton praktijkseminar 5 juni 2013

Deel dit artikel

permalink