Masterclass 'Transformatie: financieel en fiscaal'

14 januari 2014

De business-case van vastgoedtransformatie wordt kundig onder de loep genomen tijdens een gratis masterclass in Houten op 14 januari 2014. Tijdens deze interactieve masterclass staan financiële en fiscale aspecten van transformatie centraal.

De masterclass gaat in op verschillende onderwerpen, waaronder de kostenstructuur van een transformatie en op welke manier de business-case opgebouwd kan worden. Daarnaast wordt besproken welke gevolgen de transformatie heeft op de exploitatiekosten van het gebouw.

Ook wordt in de masterclass gesproken over fiscale regels; aan bod komt onder andere in welke mate er sprake is van overdrachtsbelasting en btw.

Prikkelende stellingen
Interactiviteit is volop aanwezig; aan de hand van enkele prikkelende stellingen discussiëren de deelnemers met elkaar. Daarnaast is het voor bezoekers mogelijk om eigen projecten in de groep te bespreken en zo tot nieuwe inzichten te komen.

De masterclass wordt gegeven door bbn adviseurs en Deloitte en vindt plaats op het hoofdkantoor van bbn adviseurs, De Molen 100 in Houten. Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier op de officiële website van bbn adviseurs. Bezoekers zijn welkom op 12 december 2013 vanaf 12.00 uur. De masterclass start om 13.00 uur.

Bron foto boven: Architectenbureau Paul de Ruiter

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door bbn adviseurs