Tweedaagse conferentie ‘Slimme Energie Infrastructuur 2014’

12 februari 2014 - 13 februari 2014

De tweedaagse conferentie ‘Slimme Energie Infrastructuur 2014’ biedt podium aan 30 sprekers, die inzicht geven in Smart Grids. Bezoekers komen tijdens deze zesde editie alles te weten over de verdere ontwikkeling en realisatie van slimme-energieprojecten en -plannen.

De conferentie vindt plaats op 12 en 13 februari 2014, in het Van der Valk Hotel in Almere. Jacqueline Cramer, directeur Utrecht Sustainability Institute, opent de dag en stelt de doelstellingen voor. Vervolgens nemen sprekers als Frits Verheij, voorzitter Topconsortium voor Kennis en Innovatie, Zofia Lukszo, Associate Professor, Delft University of Technology en Saskia Müller, programmamanager van Amsterdam Smart City het woord.

Ook vindt de bekendmaking van de winnaar van de IIR Smart Grid Innovation Award 2014 plaats. Een deskundige jury bepaalt welk project of start-up smart grids de grootste boost geeft. Meedingen naar de prijs is mogelijk, door een e-mail te sturen naar Hanneke van der Heijden van IIR. De sluitingsdatum voor inschrijvingen is 13 januari 2014.

Om een idee te krijgen van wat de tweedaagse conferentie inhoudt en welke inzichten naar voren komen, heeft IIR een nabeschouwing gepubliceerd.

Aanmelden voor het evenement is nog mogelijk, via een aanmeldformulier. De prijs voor deelname is vanaf € 999.

Film: impressie conferentie Slimme Energie Infrastructuur

Deel dit artikel

permalink