Tuinstadwijk Leiden ondergaat groot onderhoud

Bij het renovatieproject Tuinstadwijk Leiden worden 252 woningen voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren met veilige, duurzame en energiezuinige aspecten. Het project werd onlangs genomineerd voor de VKG architectuurprijs Renovatie 2013/2014, die op 3 december 2013 wordt uitgereikt.

Het project in Leiden wordt uitgevoerd door Ploeg Kozijnen, die de kozijnen van Deceuninck op eigen locatie in Nieuw Vennep vervaardigt. Deceuninck meldt dat de uitvoering van het project soepel verloopt  door de goede voorbereiding en intensieve ketensamenwerking. Het project in Tuinstadwijk Leiden wordt naar verwachting in mei 2014 afgerond.

Zendow#neo
Het machinepark van Ploeg Kozijnen is uitgebreid met een nieuwe installatie, zodat de serie Deceuninck Zendow#neo ramen en deuren kunnen worden verwerkt. Paul Jansen, Commercieel Directeur van Deceuninck in Nederland, vertelt over de eigenschappen van deze nieuwe serie: “Onze Deceuninck Zendow#neo serie biedt bijzonder lage onderhoudskosten, diverse technische Komo goedkeuringen, een fraai design, een ruime kleurkeuze en daarnaast ook een gegarandeerd gesloten circuit wat betreft recycling.

Cost of ownership
Deceuninck meldt dat het voor gebouwenbeheerders en vastgoedeigenaren van grote waarde is dat Deceuninck-producten een lagere ‘total cost of ownership’, ofwel de totale gebruikslasten over de hele levenscyclus van een gebouw, helpen realiseren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Deceuninck