Overeenkomst ondertekend voor renovatie-opdracht

Onlangs werd de overeenkomst voor de renovatie, vernieuwing, restauratie en het groot onderhoud van de staatseigendommen van de Ambassade van de Republiek Zuid-Afrika ondertekend. Het betreft een project met integrale werkzaamheden.

De grote integrale opdracht is toegekend aan Breijer. De heer van Hooijdonk, algemeen directeur van Breijer, tekende namens de organisatie. Meneer Goossens, ambassadeur van de Republiek Zuid-Afrika in Nederland, zette op zijn beurt een handtekening onder de overeenkomst.

Diverse gebouwen
Het project omvat diverse gebouwen van de Ambassade van Zuid-Afrika in Den Haag; de Kanselarij, het Consulaat en de Residentie. Inmiddels zijn de voorbereiding voor het project gestart en zal de uitvoering van de werkzaamheden in januari beginnen.

Integrale uitvoering
Bij dit project voert Breijer het werk integraal uit. Dit betekent dat geen externe installateurs worden ingeschakeld, maar dat zowel de bouw (inclusief schilderwerk) als de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties door Breijer worden uitgevoerd.

De gebouwen worden opeenvolgend opgeleverd, waarbij het totale project naar verwachting in het voorjaar van 2015 gereed is.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Breijer Bouw en Installatie