Renovatie Margrietflat in volle gang

De Margrietflat in Rotterdam wordt compleet gerenoveerd, waarbij de woningen compleet nieuw worden ingericht en zullen voldoen aan de kwalitatieve wensen en eisen van de huidige tijd.

De opdracht, uitgezet door Woonstad, wordt integraal aangepakt door Breijer. Het uitvoeringsteam bestaat uit tien medewerkers van verschillende bedrijfsonderdelen, waarbij één aanspreekpunt wordt gehanteerd.

De inrichting van de woningen wordt compleet vernieuwd, zodat er meer ruimte voor de bewoners wordt gecreëerd. Het aantal woningen binnen de flat gaat terug van 165 naar 114 woningen.

Ook de installaties worden ververst; Kruit zal de loodgieters- en verwarmingsinstallatie renoveren. De woningen worden voorzien van een individueel verwarmingssysteem en nieuwe sanitaire voorzieningen. Verder worden de balkons vergroot, worden de gallerijen vervangen en wordt de begane grond compleet heringericht.

Meerwaarde
Volgens Woonstad Rotterdam moet de verbouwing een architectonische meerwaarde opleveren die bijdraagt aan de duurzaamheid van het gebied. In september is gestart met de saneren van de woningen en de sloop is nu in volle gang. De omliggende flats Bernini- en Madernaflat worden in de toekomst waarschijnlijk ook verbouwd.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Breijer Bouw en Installatie