Energiebesparing voor woningeigenaren

Gemeente Helmond en Rabobank Helmond hebben samen het initiatief genomen dat heeft geleid tot een ketensamenwerking vanuit de coöperatieve vereniging ‘Helmond bespaart energie’.

Hierbij draait het om duurzaamheid en energiebesparing voor woningeigenaren. 5 Helmondse bedrijven hebben de handen ineen geslagen en ontzorgen het hele proces van energiebesparing. SB vastgoed, Heesmans Installatietechniek, Van Dorp installaties, Bouwbedrijf van den Heuvel en Manders Totaal Vastgoedonderhoud zijn verantwoordelijk voor het volledige proces, van opname tot oplevering. Rabobank Helmond zorgt voor de ondersteuning.

Energiezuinig en comfortabel

Het doel is om aangemelde huiseigenaren optimaal te ondersteunen bij het treffen van energiemaatregelen, om zo particuliere woningen in Helmond energiezuinig en comfortabel te maken. De aangesloten bedrijven zorgen voor een onafhankelijk energieadvies, een op de woning toegespitst aanbod van maatregelen, een deugdelijke uitvoering van gekozen maatregelen en een eindcontrole op de uitgevoerd werkzaamheden.

De 5 bedrijven werken samen in een keten, met één aanspreekpunt.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Helmond, Noord-Brabant