Duurzame betonprojecten in de schijnwerpers

Betonprojecten met duurzaamheid hoog in het vaandel worden in de schijnwerpers gezet.

Een nieuw initiatief van het keurmerk Beton Bewust van Duurzaam Gebouwd-partner VOBN  verfilmt de inspanningen van opdrachtgevers, architecten en andere ketenpartners bij duurzame betonprojecten.

“De inhoud van de films bestaat uit een zeer korte inhoudelijke projectomschrijving met een betontechnologische, duurzame toelichting. Daarnaast kan ook het aanbestedingsproces of de verwerking van duurzaam beton op de bouwplaats een item zijn”, aldus Ron Peters, directeur VOBN en Duurzaam Gebouwd-expert.

Zelf projecten aanmelden

Door de bijdrages van keurmerkhouders onder de aandacht te brengen wordt kennisdeling gestimuleerd. Duurzaam Gebouwd-lezers, partners en experts kunnen projecten bij VOBN aanmelden, door een e-mail te versturen met daarin enkele gegevens. Vermeld in ieder geval uw naam, organisatie, project en de inzet op duurzaam beton.

Saxion College

Bovenin ziet u een film over het Saxion College. Binnenkort publiceert Duurzaam Gebouwd meer informatie over dit project. We houden u tevens graag op de hoogte van andere films die door Beton Bewust / VOBN worden gepubliceerd.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door VOBN