Energiezuinig in co-creatie met kopers

Het project Fregatsingel in Den Haag omvat 17 energiezuinige villa’s, waarvan elk gebouw ontworpen is naar de eisen en wensen van individuele kopers.

De villa’s zijn ontwikkeld op ruime kavels aan de rand van Den Haag, tegen Pijnacker-Nootdorp aan. Het is een groene, waterrijke villawijk met woningen vanaf € 500.000 vrij op naam. De moderne woningen hebben een klassieke uitstraling en verschillende indelings- en uitbreidingsmogelijkheden om de woning naar eigen smaak samen te stellen.

Bijzonder energiezuinig

Het project is vóór de start van de bouwwerkzaamheden volledig uitverkocht. Ontwikkelaar van de villa’s is Duurzaam Gebouwd-partner Dutch Housing Company in co-creatie met de uiteindelijke kopers. Met het concept van deze organisatie is de basis van de woningen bijzonder energiezuinig. Gevels, vloeren en daken zijn optimaal geïsoleerd.

Aangenaam binnenklimaat

De woningen hebben in zowel de zomer als de winter een aangenaam binnenklimaat, zonder dat hiervoor een traditionele verwarming- en airconditioninginstallatie nodig is. Ook worden natuurlijke bouwmaterialen toegepast voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

Natuurlijke materialen

De toepassing van natuurlijke materialen in een luchtdicht en damp-open bouwsysteem zorgen voor optimale prestaties van de woning. Niet alleen voor warmte-isolatie maar ook voor geluidsisolatie en vochtregulatie. Met de hybride eigenschappen van de isolatiematerialen zijn de woningen de standaard van de toekomst: energiezuinig en tegelijkertijd gezond en comfortabel om in te wonen, inclusief een aangename rust door de akoestische eigenschappen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dutch Housing Company

Meer nieuws uit Den Haag ('s Gravenhage), Zuid-Holland